- kl 01.33

sitter jag här och tänkte skriva en rad eller två =) lite sent är det allt, men kom precis hem från madde, vi har sett på film =) tyckte den var helt okej !! dom är så sööta så jag blir KÄR !

idag har det varit mycket =) Först fick jag bilen av mamma kl 7 imorse sen sov jag 2 timmar till, sen åkte jag och handla på ica maxi och sen åkte jag till city gross och handla lite med...sen hem och fixa och dona, laga lite lunch och diska..
Sen blev det kupolen med miaa, där hitta jag lite smått och gott ! =) köpte nya hängare till badrummet, skit snyggt blev det =) riktigt händig är jag oxå eller inte ;) haha..

sen bar det av hemmåt och fixa lite med maten som jag ska bjuda på imån =) Hoppas nu bara att den kommer smaka bra ! måste bara fixa klart den imån nu =)

Sen ska jag snart tvätta med..typ om exakt 8 timmar kl 9-11 så borde nog krypa ner under täcket och drömma en smarrig drömm eller nått och vakna upp helt utvilad och pigg imån =) det vore nått det, men vet ju att jag kommer vara döende när klockan ringer kavrt i 9..men men !!

har oxå satt in rhodos korten i ett album =) så underbart, längtar så mycket tillbaka, så himla brun jag var på korten så jag ville ju grina..nu ser man ju ut som snön..och det är illa !! så illa... vill till värmen nuuu, skulle vara så underbart skönt att komma bort lite med..och mysa lite i värmen =)

penn jäveln som jag skrev med var en silverpenna som man skulle skaka och så skaka jag nu och fick silver överallt :( Fan oxå..på mina svarta byxor mitt svarta linne på datan händerna ja överallt...:( skit oxå !! hoppas bara det går bort på kläderna imån !! annars har jag förstört dom..mina bästa mjukisbyxor !

En sak kommer jag aldrig att förstå...vad vill du egentligen ?? jag fattar ingenting !! men men det är väl så livet är !!

Nej nu måste jag sova..klockan bara går och går !!

- GODNATT !! =)

/ Linda
 

- YEEEEEEEEES !!!

Nu är det inte långt kvar =)
Jobba 7-13 imån sen låååång ledig =)
JAG LÄNGTAR !! ska bli såå sköönt !

ser ut som att jag kankse får lov att åka själv till kupolen på fredag med :/ inte så kul, hoppas på att någon vill följa med !!

Fullt upp hela helgen tror ja !! =)

Fredag : handla mat , sen kupolen och sen fixa till maten till lördag =)
Lördag : tvätta kl 9-11, bjuda mamma och dom och farmor och harry på mat och sen madde kommer oxå på mat =) sen ut med madde på kvällen och hitta på lite skoj =) alltid kul med dig !!
Söndag: måste bli vila !!
Finns bara en sak som saknas i helgen, !

så ser min helg ut =) som det ser ut nu iaf..


/ Linda !

- helt vanlig dag !

jobbat 8-17 ! sen tränat =)

nu känner jag mig typ sjuk :( helt konstig i hela kroppen...men det är säkert bra imån =) som vanligt !

bara 1 och en halv dag kvar att jobba denna vecka =) yeeeeeah =) Hoppas på kupolen med assi på fredag  : )..



Det känns meningslöst..men men !


Imån är det ny dag och nya tag =)


yeeeah =) snart helg  =)

nu måste jag sova snart !

Pusspussuss / Linda

- jobbigt !

igår var jag ner till sofi och såg på melodifestivalen..jadu vet inte vad jag ska säga om låtarna...
Sen fick jag lov att ta farväl av emma :( det var jobbigt !! hon åker ju tillbaka till australien på onsdag och jag hinner inte träffa henne innan dess tror ja iaf :(..känns inte så kul..men men !!!

nu är det söndag och jag gick upp kl 9 =) haha...fattar inte hur jag kan vara så pigg då....men har nog aldrig sovit så mycket som i helgen känns det som...gick ju upp kl 12 igår och gick nog och la mig innan 12 dagen innan med...=) hihi..

skulle vilja ner på stan en sväng idag, för tror väl den har öppet..och tråkigt väder har vi ute med...snö snö snö sön !! nu får det vara nog med snööö !!! VILL HA VÅR OCH SEN SOMMAR !!! =) ELLER VILL HA SOMMAR NUUU...=)


nu kollar jag på skidskytte =)

/ Linda

- Lördag !

vakna vid 12 idag gick upp och sen ut och gick en promenad med mia !!

sen bara vilat på soffan..och nu kan man ju undra vad som händer i kväll, säkert inget speciellt ! så blir väl tvn som vanligt !!

nästa lördag tycker jag utgång =) då har alla fått lön och då blir det perfect eller hur

snart kommer emma en sväng till mig, hoppas jag...hon skulle komma hellan 4-5 och klockan är nu snart 5 ju :/ skulle vara kul med bowling ikväll eller någon dag tycker jag =) var så längesen jag bowla nu !!


skönt med helg, allt jag tycker nu !! =) vill inte jobba mer..vill ha semester hela tiden !! måste nog ta och ringa moster nu och kolla hur det går med hennes flytt !!!

nu kom emma så nu ska jag sluta !!

/ Linda

- Äntligen !! =)

jaaa nu är det äntligen helg =) som jag har längtat =) äntligen helg, äntligen ledig =)

nu har jag nyss lagat lasagne =) och den blev jättegod =) så bra att jag lyckades =)
så jag kanske ska ta och bjuda mamma och dom och farmor och harrys på det nästa helg då, för då är dom bjuden på mat hos mig =) snäll som jag är..haha ! mamma tyckte att det var på tiden att dom fick komma och äta hos mig och ja det håller jag väl med om...Mamma tyckte i helgen men det tyckte jag var för väl på, måste ju planera lite och handla...Så det får nog bli lasagne och till efterrätt Kladdkaka eller banankaka =) det blir nog bra det hoppas jag =)


Nästa vecka låååååång ledig =) yeeeeah !! 


Lööööön på fredag nästa vecka jag längtar och då hoppas jag det blir kupolen med assii =) <3
Hoppas oxå på Ikea med madde typ då på söndag kanske ? eller ja nått !! någon dag under helgen hoppas jag på iaf !

nu är jag bara allmänt trött och slut och så längtar jag efter dig !! <3


SNART TRÄNING =) !! inget man får glömma ! träna bör man annars dör man ;)


hoppas du förstår att det kan vara försent en dag med...!! jag vill verkligen och det vet du !!! =)


Kanske ska ta och se melodifestivalen imån, har ju inte sett en enda deltävling iår så har ju ingen aning om vilka som är med eller vilka som har gått vidare eller nåttt !!!



Pussss och Kraam / Linda

- Lååååång låång daaaag =)

ja det kan man säga, gick hemifrån vid 7 imorse kom nu nyss hem vid 10 !

Fy vilket skitmöte !!! fick inte mat försen halv 10 :( och jag åt liksom lunch vid 12 :( lite lång tid emellan  !

så nu blire sängen !

Tack För Att Du Finns <3
klarar mig inte utan dig !


Pussss

- Över !

så himla skönt att denna dag snart är över =) yes ! jobbig dag, finns ofta sånna nu för tiden känns det som...men men bara bita ihop och hoppas på semester snart =)


SNart helg iaf =) Sååå skönt att vara ledig dåå =)

måste på nått skit på jobbet imån kväll med :( blääää, eller ja jag hade ju inte behövt..men dom tjata hela tiden, så skrev väl upp mig så jag fick tyst på tjatet men som jag ångra nu :/

nu blire vila och sen sova !!


/ Lindaa

- ja vad ska man säga !

skit jobb idag iaf, råka göra bort mig välfigt mycket så kommer få sota för det imån :( jävla skit oxå !! så nu vill jag inte gå till jobbet imån, man kankse ska vara sjuk ?? men det har jag ju aldrig i hela mitt liv varit från jobbet så..nä fy och blä ! Du måste hjälpa mig imån, annars går jag under...

och så jävla irreterad på en tant med !! om jag har precis städat så kommer hon och lortar ner och sen bara går därifrån !!! kan man aldrig städa efter sig själv på detta ställe eller ????

nu bara klagar jag för jag känner mig irriterad :/


Har iaf tränat idag med madde och det var sköönt =)



så kallt är det i min lägenhet, fryser jämt känns det som !!! håller på att frysa ihjäl !


villl åka till eskilstuna nu och min moster =) så bra där alltid, saknar det !!



Nej nu vill jag bara att det ska bli så som jag vill, och du vet hur...så se till att det blir så snart med !!!!! =) annars vet jag inte hur det kommer och bli !


har en lång dag imån..så måste nog sova lite nu ! få en skönhetssömn som det heter..Drömma mig bort i nått härligt eller nått ;) hihih...


Pussss / Linda


- Ledig Måndag !

vaknad kl 3 inatt på soffan...haha =) somna tydligen på soffan igår kväll...haha =) då var det bara att gå till sängen att fortsätta att sova..så gick upp vid halv 12 idag =) sååå sköönt =)

Nu måste jag städa lite och diska =)

Sen blir det One Three Hill hos Madde =)


men jag orkar inte göra nått egentligen !!



Träna sen ikvälll =)) sköönt det !


mysssss ! <3

- Alla <3 dag !

MÅste säga att det var en bra dag =) lite av allt blandat faktisk !

jobbat hela helgen och det har gått bara bra, men imorse var det så tungt att gå upp, shit ja ! ont i huvudet hade jag med men jag får ju skylla mig själv !!

tacktack för all skjuss i helgen till och från jobbet !! Du är för underbart snäll ! ställer allttid upp för dig vet du..


Tack för igår madde ! alltid kul med dig ! =) vi är bäst ! <3


tv jäveln funka inte idag när jag kom hem och jag som skulle se på One three hill, jag blev så arg och så missa jag det nu oxå :( men tur man har världens bästa kompis, som laddar ner det till mig och så ska jag till henne imån och se det !! sååå GLAD blev jag då, för kan ju inte missa det ! TACK MADELEINE !! <3


nu blir det tv och soffan !


hjärtat <3


- Fredag den 13 Februari !

JObbat hela dagen 8-17 ! var i dieten, och det gick bara bra ! så jag är glad, gruvade mig ganska mycket innan...men jag vet att jag kan ;) hihi..eller dom flesta andra verkar då iaf tro på mig =) och det känns bra ! Vissa är bara så bra och snälla ! andra vill man bara ibland berätta för hur jävla dåliga dom är..men sån är ju inte jag så gör ju inte sånt !

imorse när jag skulle gå upp så fick jag ett sms om att jag kunde få skjuss till jobbet ! tack för att du alltid är så snäll mot mig, hämtar mig om du har bil när vi ska jobba !  =) så snällt !!

sen blev det systemet med madde ! och nu sitter jag och madde här och ska snart göra fruktsallad ! =) och se på lite tv !

I drömmen vågar jag mycket mer, än i verkligheten... !


Nu ska jag färga maddes hår =) det kan bli vilken färg som helst ! haha, men vi hoppas på den som vi vill =)

imorgon vet jag inte vad som händer...;)


Pusss o kram / Linda

- jobb 8-17

idag har det varit en lång dag på jobbet, med mycket att göra...BARA 3 dagar kvar att jobba denna vecka..kommer bli dom tre jobbigaste dagarna på länge...haha =) men så är livet ibland =) det kna ju inte vara en dans på rosor eller..;)

Har nyss varit och tränat med madde ! =) skönt och kul var det..

Så ska nu ta och gå till henne och hämta mina doft ljus som kommit ;) hoppas bara dom kommer lukta gott =)

nu måste jag ut i kylan..inte kul !!

jag tycker inte om alla hjärtans dag !

Pusss o Kram / Linda

- Mycket att göra idag =)

Har nyss vaknat och ätit frukost ! Satt på musiken på hög volym och nu ska jag snart in i köket, diska och baka kladdkaka =) Tänkte bjuda madde och sillen på det =)

Ska damsuga och handla med =) Nu är det mycket att hinna med, men ändå sitter jag här, måste vila lite först !!
För kl 2 slutar madde och då ska jag till henne och laga kycklinggryta =)
sen kommer malin kl 3 till mig ! =)


Nej nu måste jag sätta fart så jag får nått gjort idag =)


Puss&kram / Linda

- Pulkåkning =)

har nu på kvällen varit och åkt pulka med madde och sillen =) såååå himla kul, =)
Shit bara vad jag kommer ha ont i kropppen imån, känner det nu, det börjar komma ! haha..
ont i rumpan kanske man har ?

bra bra bra bra dag idag =) Träning och pulkåkning med min bästa Madde <3

jag är så glad att jag har dig Madeleine !!! <3 Finns ingen som du och vi har så himla kul =)  Min bästa vän <3


Imån är jag ledig, så ska diska och städa !! så himla kul elle inte, men sånt som måste göras !

Sen kommer malin och hälsar på en sväng, känns som att det var flera år sen vi sågs..men det var nog inte så längesen,

Pussss o kraam <3
/ Linda

- Snart träning =)

nu är det inte många minuter kvar tills det blir träning =) och jag är trött, men laddad =) för här ska boxas =) men man kan ju inte slå eller sparka för hårt..för jag är ju rädd om min madeleine som jag sparkar och slår på =) haha...bara när man får slå och sparka på andra så kan man ta i =) haha


- Hitta ett så himla fint kort på dig, såå söt, såå vacker !


alla bara skriver på bilddagboken, undra vem jag får min alla hjärtans dag puss från..hihi ! jag vet då redan vem jag ska ha min från..haha =)

nu måste det packas =)

/ Linda

- Mitt hjärta !



- Du får inte..

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Aaaahhhh...
Aaaahhhh...
Åååhhh

Du får ta den tid du behöver
(För att förstå vad det är du vill)
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
(Så att två själar kan få ro)
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
(Vad är det du vill?)
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

LÅTEN SOM JAG ALLTID KOMMER TYCKA OM ! den är så FiiiiiiiiiN !

- Lejonkungen !

Nu har jag sett Lejonkungen...! =)

Så nu blir det att sova snart !


kan ändå inte sluta tänka..Jag tänker för mycket alltid..


jag vill kunna spola tillbaka tiden och göra några saker annorlunda, då kanske det skulle kännas bättre...men nu lever man ju i nuet och ska inte tänka så..men varför går det bara dåligt för mig..

men ändå känner jag mig väldigt glad..och det är ju bra !

vill att det ska hända massa roliga saker nu ! vill göra massa saker, men jobbar ju med så allt man vill kan man inte göra !

nu blire sängen och drömma lite drömar ;), man får ju hoppas på bra drömmar =) God natt !




- TRÄNAT !

nyss tränat något mag och rygg pass =) shit vad det kändes i magen ;) så tror vi ska sattsa på det passet madde ! men det där med lyfta benen var inte min grej..haha :) måste nog ta och öva =)


Nu måste vi ligga i inför beachen 2009 =) inte många månader kvar nu och vi kanske har fått bort lite...men mycket mer ska bort...=)


nej nu blir det nog Lejonkungen filmen hos grannen tror ja =)


jobb 7-13 imån =) sen LEDIG på ONSDAG =) wiiiiie =) jag längar till sovmorgon !



nu var det lejonkungen som gäller =)

/ Linda !


- slööö,

Då har jag lagat mat igen idag =) haha..hade inget val måste ju ha matlåda imån, annars går det inte så bra !!
Blev kyckling, bulgur och någon kall sås med vitlök..Gott !

nu ska jag bara diska och duscha, sen blire soffan !! =)

- Söndag !!

jaha då var typ hela helgen över :( vill inte och jobba imån och hela veckan...men jag har haft jättekul i helgen =) tack ni som gjort den bra och rolig =)

Har nyss varit och handlat med sillen och sen lagat tacos tills madde kom hem från jobbet =)


och nu sitter jag bara här och tycker du kan vara inne på msn =) så kom till datan nuuuu =) hihi..

Nu ska jag vila lite på soffan =)

/ Linda

- Glaaaaaaaad ! =)

- Jag är Glad =)

- FEST !

Sillen tycker jag är dålig på att uppdatera min blogg så ska ta mig i kragen och försöka uppdatera den oftare så du får nått att läsa...haha =)

Igår var jag så himla trött ! jobbet var jobbigt och jag kännde mig inte alls på humör till nått..så skulle bli skönt att åka hem och bara ligga på soffan på kvällen och vara se på tv och sitta på datan eller nått !!

men så blev ju inte fallet ;) haha..Madde ringde och sa att jag måste komma på fest hon var själv med killar och ville jag skulle komma..så vad gör man inte för henne, =) efter man hade fixat till sig lite och så, så tog jag min baccardi razz och gick dit =) och ja sen får kvällen tala för mig själv..haha =) riktigt roliga människor måste jag säga !!

Och slitage (etage) spelade jättebra musik faktiskt !! inget jag trodde dom kunde, men kul var det !


Så idag är jag ännu mer trött ! och vet inte hur jag ska klara av kvällen, MIN EMMA LARSSON har ju kommit hem från australien igår så måste ju träffa henne =))

nu blir det vila några timmar och sen måste man vara pigg !!

ha det så bra !! =)

- Måndag !

ja nu är det ny månad igen..tiden går så fort..Jag vet inte riktigt var den tar vägen, det känns som att den springer ifrån mig och står stilla !!

i lördags var det iväg till romme alpin och äta med jobbet ! det var trevligt ;) Mitt bord hade då helt klart roligast =) sitter man med dom som jag gjorde så kan man inget annat än att skratta ! haha ! en helt klart underbar kväll..hela kvällen var såå bra =) tack ni som gjorde den underbar !

har bakat muffins idag =) glömde ju att köpa en spritser idag :( skulle ha någon chokladkräm i dom ! det låter gott så jag får fixa det imån ! after eight muffins blev det oxå =)
Så ska bjuda några på mammas jobb imån tror jag och så får bror ta med sig några till hans jobb =) Brukar ju bjuda dom på hans jobb om jag bakar nått ;) måste ju fjäska lite där så man kanske kan få ett lite billigare hus sen när det är dax för sånt i mitt liv !!
 
Städat och tränat och jobbat har jag oxå gjort idag =)


Finns alltid här för dig <3


RSS 2.0