- jag säger bara lördags mys =)

Mys mys mys mys mys =) snart hjärtat <3 såå härligt =)

Grattis moster Gunnel som fyller år idag =) och imån ska jag till henne på kalas :)
och så har jag ju jobbhelg nu med..men men det får gå, äter ju apelsin..haha :)
sitter och lyssnar på lite härliga låtar :)


Is it true ?? Jag hoppas det !


- Du har mitt hjärta
<3 Du är allt..


/ Liindaa *

- lite uppdatering =)

längesen jag tog mig tid att skriva lite här..men egentligen har jga inte tid just nu heller måste ner i tvättstugan, är duktig idag =) och hittils har ingen snott min tid eller maskinerna kronglat eller jo förresten fick lov att plocka ur kläderna ur torkskopet för henne som tvätta före mig..man blir så less..!!

har någon minut på mig nu att kladda ner lite skit..haha !

storhandlat idag =) skönt det behövdes, fick låna bil så då blev allt mycket lättare..Ska snart hämta mamma och sen ska vi åka till borlänge en sväng och sen på kvällen står STEP på schemat :) helt underbart kul som helst..mycket trevliga personer som går på det med..Stämningen är otroligt bra :) det gillar vii :)

Igår hade jag en härlig kväll med jossan och sen janina oxå :) riktigt underbara tjejer det där :)
Först åt jag och jossan på harrys och sen blev det till att shaka loss ;) YEEEAH ! kul kul !

- Saknar dig <3 tur det finns telefon hjärat !

Elin är oxå mycket saknad och Emma !! <3

nu är det tvättstugan och sen städa ikväll efter träningen :)

Ha en fin dag !

/ Liiiindaa *

- helt slut !

kännde mig helt död igår när jag kom hem från stockholm, shit tog mig 2 timmar att gå hem..hade så ont överallt..så fick lov att vila hela tiden och så fick jag lov att gå in en sväng på gina oxå..dit orkade jag bara gå..och sen fick jag lite ny energi där inne så jag tillslut orkade hem..eller iaf till affären så jag kunde handla lite mat..

känner mig inte pigg idag heller, hade massage på jobbet och jag har aldrig haft så ont som det gjorde idag :/ känner mig inge vidare nu heller tyvärr..

Nyss lite mysssss <3 och det uppskattas då man mår skit !! tack finaste !

nu väntar sängen...måste ju till jobbet imån oxå och hela veckan ut typ :/ orken finns inte längre ! har ju jobb helg nu med ! inte bra..

jag har bestämt mig nu att sluta vara snäll..ingen som är snäll tillbaka iaf..är bara snäll mot dom som jag vet ger nått tillbaka..punkt !


det känns som vanligt, inte bra !

god natti !

/ Liiiiiindaa *

- ont i huvudet :(

känns inge vidare idag måste jag säga.. och snart ska jag åka bort oxå :/ men men får hoppas huvudvärken går över snart..annars kommer detta inte alls bli kul..

snart åka som sagt !! tror jag har packat allt..men jag lär väl ha glömt massor antar jag..för vet inte ens vad jag ska ha med mig..;) haha..

åå vad jag önskar att allt vore annorlunda och att det skulle gå min väg..när får jag någon tur i livet ? aldrig eller.. ?


- Missss you love <3

dax att vila lite nu sen göra sig iordning och åka..=)

efter helgen är jag tillbaka..:)


/ Liiindaa*

- hemma !

ja då var man hemma igen, men snart ska jag ut på lite äventyr igen..måste bara till jobbet några dagar !

- försöker inte bry mig så mycket, och det går ganska bra..

mys mys mys nyss !! <3

Det var kul i Göteborg iaf :) saknar min emma redan ! <3


/ Linnda *

-Göteborg =)

ligger nu i emmas soffa och hör på henne som svär och håller på, hennes katt har kissar i hennes nya säng så hon är helt galen här och ska slänga ut katten, jag håller med henne..så synd om henne..nu vet jag varför jag inte har djur !

tågresan gick bara bra, träffa en jättetrevlig tjej som klev på med mig i falun i morse som oxå skulle till göteborg, så vi kunde ha lite sällskap..men typ ingen av oss visste vad vi skulle..haha :) bättre att vara två än själv iaf :) tack tjejen :)

det blev till att gå runt i nordstan med :) mycket affärer och samma kommer flera gånger..har bara shoppat en tröja för 49 kr :) mycket duktigt av mig, hoppas nu bara att dom får in en rosa oxå, för ville ha den med men dom hade inte min storlek just nu..men jag har oxå betalat startavgiften för rosa steget som jag och emma ska gå imån på 7.5 km..sen imån kväll blire ut och äta och sen kolla runt och se hur göteborgs nattliv är :) blir nog mycket bra :)

snart ska vi se en film bara emma är klar, själv är man lat och ligger här i soffan med mycket katthår så mina leggings är inte så fina :/ men men..

saknar dig hjärtat =)

ha det så bra alla nu :)

/ Liiinda

- Blåbärspaj =)

har bakat en blåbärspaj idag..har dock inte ätit av den än..men ska nog snart ta en bit tror jag =) Får se om jossan kommer oxå :) skulle vara kul...Mia får man ju inte ens tag i :/

lugn och skön dag på jobbet idag :) Härligt det !

Träning imån =) jag längtar om jag fick skulle jag bo på gymmet..men måste ha vilodagar med :) som idag !

I miss you.. <3


Längtar tills fredag och jag får träffa min emma :) undra vad göteborg har att bjuda på ?? några snygga killar kanske ?? haha.. ! =)


/ Linnndaa *

- det känns inte så bra just nu !

jag vet inte, men det känns inte så bra just nu bara !
jag fattar ingenting, varför är det såhär ??
det är ditt fel, sluta va så konstig ! va som du brukar, helt underbar !
men men tror jag ska ge upp nu, det är väldigt nära nu iaf !

/ Liiinda !

dax att hoppa i sängen nu =) jobb kl 7-16 imån :/

- see yooou ;)

- Fredagsmys <3

- Jag säger bara FREDAGSMYS =) du är den mest underbarste som finns :)
Jag älskar dig <3

/ Lindaa*

- S K I T !

jävla olearys, för nu får jag lov att betala tillbaka pengar till skatten istället :( jag som var helt säker på att jag skulle få pengar så hade planerat efter det..så nu blir det tufft, ska ju till göteborg nästa helg, stockholm helgen efter och det kommer ju kosta hur mycket som helst :( och sen stockholm igen men det kommer inte kosta så mycket iaf..sen har jag min kamera som jag ska betala oxå och så ska jag tatuera mig..det här lovar inte gott för mig :( det blir inge mer shopping nu på någon månad, det kommer jag aldrig att klara och sen får jag ata snålt och inte slösa..måste ju försöka med det :( men det känns inte alls kul..
VA SÅ GLAD IGÅR men nu har det vänt :(

aja imån blir jag glad igen :) då får jag lite posetiv energi, Då blir det FREDAGSMYS :) <3 love love love ;)  Du är allt <3

kul att det är så fint väder nu när jag jobbar :( Fy ! vill vara ledig..

de flesta bloggar jag läser så är alla så deprimerade och allt är dåligt..så blev lite så för mig nu med !

det finns bättre dagar,

men jag ska väl inte klaga jag dör ju inte utav att få betala tillbaka 288 kr men men, det känns bara usch..

Nu väntar disken på mig !!

jobb 8-17 imån då,

/ Linda **



- underbart fin dag :)

hej å hå soool idag :) blev ner till beachen och sola lite och spela volleyboll :) kul var det...måste göras om snart gott folk :) lunch med mamma på stan idag med..:)

ååå vad jag lider med dig emma min fina vän !! förstår att det är ett svårt och stort beslut i ditt liv, och tyvärr kan jag inte säga vad du ska göra...det är bara du som kan bestämma och jag stöttar dig i vilket du än väljer :) är alltid på din sida <3 snart åker jag till henne med..Göteborg nästa helg :) ska bli galet kul :)

nu är det gymnmet som gäller..:) jag lovar att jag är redo för beach 2010 sen :) då jäklar ;) lite mer finputsing till iår bara..men är mycket nöjd med mig själv nu..och träningen går som en dans :) jag märker det.. !! SUPER SKÖNT är det !! fast är lite tråkigt att träna själv..men men så är det ju..

nu väntar step på mig snart :) ska bli så skööönt att svettas lite, för man har ju inte svettas tillräckligt idag ;) haha..Sen efter det får man ju mysa med världens bästa ;) <3 jag kan bara säga en sak, TACK för att du finna :) <3

jag undrar nu bara vart är mina skattepengar ??? va fan dom måste ju komma snart, pappa hade fått sina idag..men vart är mina :(..

lite disk nu då sen hoppa på cykel och dra :)

ha det bra gott folk :) JAG BARA ÄR SÅ GLAAAAAAD :)


/ Liindaa*

- jag och 21 myggbett :(

fick 21 myggbett igår :( fy va jag inte är glad nu...dom kliar och håller på...har alla på benen..fick lov att åka till apoteket idag och köpa någon salva så nu svider som inte alls..
SKar mig oxå igår mellan tummen och pekfingret med spetsen på kniven och det gör så himla ont :(

SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL idag :) så himla skönt..min sista semesterdag så har pressat lite idag..men blev iaf inte så brun..

nu ser jag fram emot 2 resor till sthlm och till göteberg om 2 helger hoppas jag :)
och sen september och min tattoo :)
måste boka en till tid oxå för ska ha en til med :) vet exakt vad, är mer sugen på att göra den först innan den andra ska kolla med tatueraren om det går bra :) spännande ska det bli..blev helt kär i den tatueringen när jag såg den, men ska inte ha den exakt som den andra personen utan ska göra om den lite så det blir min :)
åå blir så glad när jag tänker på det :)

Ja då var min semester slut då..men livet går vidare så bara att jobba på..

igår mådde jag skit, du fattar verkligen ingenting men nu känns det lite bättre iaf..

om alla byggbett kunde försvinna redan nu då !! dom är så fula !!

nu ska jag ta och vila lite börjar jobba kl 6 imån och har aldrig gått upp så  tidigt på mer än 2 veckor nu !!


/ Lindaa*

RSS 2.0